søndag 20. juni 2010

14dager igjen!


BILEN ER BOOKET!!! og komfort seiret over stil... denne gangen! Vi hadde noen tanker om at vi skulle leie en Cabriolet, men det hadde nok vært morro den første dagen, så hadde vi drømt om air-conditioning og ikke blæsen av åpent tak! Det ble en 4WD SUV FORD Escape (or similar, -som det sto)! det blir knall og kruuuuse rundt i en SUV! Spørs om ikke det blir en sånn når neste bil skal plukkes ut ja!

Hotellet i Los Angeles er også kommet på plass. Det ble: Hollywood Roosevelt, som tilogmed står nevnt i Top 10 severdighet boka fra LA. Det visste vi ikke da vi bestilte, så det var litt morro. Marilyn Monroe spilte inn sin første reklamefilm ved hotellets basseng, og den første akadamy award utdelingen foregikk her! STILIG!
VI GLEDER OSS ENORMT!!!!!
Nå gjenstår det egentlig bare og sette seg ned med et kart og legge opp ruta! Slik er planen foreløpig ihvertfall: 4juli: Torp-(Amsterdam)-NY-Chicago, 1 natt i Chicago før vi henter bilen og setter kursen vest via ROUTE 66 til Los Angeles (via Las Vegas om tiden strekker til).Dette beregner vi 14dager på. Etter 2 netter i LA, returnerer vi til NY i to dager. Her skal vi ihvertfall besøke GROUND ZERO... Det blir spesielt.... SÅ snur vi nesa hjemover til de to søte små som venter hjemme 24juli!
LITT AV EN TUR? :-)

1 kommentar:

  1. Dette blir en opplevelse for livet kan jeg love dere. Ha en fin tur

    SvarSlett