lørdag 17. juli 2010

Dag 11: Viva Las Vegas!!!

Denne dagen tilbragte vi i Las Vegas. Vi startet dagen med å bade i bassenget på hotellet. Det var deilig med en kjølende morgendukkert i nesten 45 grader C.



Så spiste vi frokost på en 50-talls inspirert cafe nede i lobbyen som het Roxys. Her var det syngende servitører som sang kjente 50-60 talls sanger. Tøft!

Planen var at vi skulle dra på et senter med designer-outlet butikker, og slik ble det. Men ikke før vi hadde kjørt feil vei et stykke... selv etter nesten 400 mil som kartleser, klarte jeg å lese dette opp ned... haha! Dette medførte til at vi fikk med oss "The Strip", og det var jo ikke noen dårlig omvei. Utrolig mange flotte og fantasifulle hoteller og Casinoer. Et vilt sted, med mye penger i omløp.




Da vi endelig fant frem til Las Vegas Premium Outlets, gikk det endel dollar $$$, men jeg syntes vi fikk mye flott for pengene. Arne kjøpte seg til og med Crocs... DET hadde jeg aldri trudd skulle skje, og han var godt fornøyd med de nye skoene sine.

Vel tilbake på hotellet, og etter en liten strekk på rommet, tok vi oss ut den hete Las Vegas natten, og bort på Hard Rock cafe. Her spiste vi deilig fajitas (som vanlig) og kelneren vår het Tony, og var fra Trondheim. Han var en koselig kar som satte seg ned ved bordet vårt og tok en Norsk prat...

Vi ble gode og mette og klare for retur til hotellet, men ikke før vi hadde stukket innom Louis Vuitton butikken rett over gata. Det var like før Arne stakk hånda i lomma og spanderte ei veske på meg. Vi fant ut at vi skulle vente med det til New York... gleder meg til det!?

"The Strip" var ikke mindre imponerende om natten, med alle neonlysene og blinkende skilt. Like varmt som på dagen, og like travelt.

Vi hadde bestemt oss for at vi skulle bli enda en natt i Vegas, så vi la oss med go tro på at også neste dag skulle bli en crazy vegas dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar